Jirinovski: Japonia și tot restul lumii – păzea!

Am citit acum câteva minute acest articol despre faimosul politician Vladimir Jirinovski și nu pot să cred ochilor 😯 . Știu că mintea omului nu poate fi controlată, mai ales a celor care au imaginația bogată și au libertatea de face-spune prostii.

Ei cum poti tu, domnule să spui așa ceva despre toată lumea? Citez: ”Despre tsunami care a avut loc în Japonia. Ați vrut insule Kurile? La ce ați ajuns ? Acum, veți admira ruinele clădirilor voastre. Şi veți muri, toți 120 de milioane, dacă veţi mai cere încă o dată întoarcerea insulelor Kurile! La fel și restul. Și încă ceva – vinurile georgiene, sau careva observatori. Doriţi oare ca lumea să uite cuvântul Georgia? La Sud, să existe hotarul ruso-turc! Să se gândească Saakaşvili la asta! În caz contrar tsunami se va produce în altă parte a lumii. În Caucaz.”

Iar acum o săptămână propunea aici mutarea Japoniei în Siberia, declarând ”Nu se pune problema sa impartim insulele, ne propunem sa prevenim un dezastru umanitar. Sa mearga acolo unde exista posibilitatea, sa construiasca, sa se instaleze, nu ne vor deranja iar Rusia are numai de castigat gazduind un popor atat de muncitor.” . Deci, la Siberia și cu japonezii. Ar mai vrea el!

Nu neg, Rusia e o putere extraordinară. Dar nu fac doar ei regulile în lumea asta. Mai sunt și altii, doar câteva miliarde care mai răsuflă, există, gândesc. Or, dacă vrea Rusia, restul omenirii va dispărea sau, în cel mai bun caz, se va transforma într-o singură țară numită Rusia cea Mare. Ori mai bine – în loc de Terra doar Rusia. Ei cum, vă place? Mie nu. Pe zi ce trece mă agasează tupeul unor oameni. Nu prea i-am avut la piept pe ruși dar, îi puteam răbda. Și chiar dacă avem o mulțime de moldoveni plecați în Rusia să facă un ban, nu stau acolo de bine ce le este – doar pentru că așa e situația cum e și poate altă soluție nu au. Doar ei știu ce îndură. Și nu pot să-i învinovățesc.

Dar ce mă miră e că moldovenii, deși aud/văd asemenea declarații – oricum sunt foarte mulți care rămân a fi pro Rusia. Ei cum dom’le se poate să poți răbda o asemenea jigodie declarație să nu-ți afecteze/schimbe un pic măcar ideile?

Îl știam de țicănit, schizofrenic, etc. Dar acum îl asociez cu baba Vanga care știe când va fi sfârșitul lumii. Ba nu, el e mai bun decât ea, el știe și cine va conduce lumea, și cum se va întâmpla dispariția celorlalte națiuni. Și oricine face rău sau râvnește ceva de la Rusia, va fi pedepsit. Că Rusia e Dumnezeu. Pfoaa, ce prostie. 😡

Poate nu merită atenție acest om. Dar de ce mai stă în fotoliul de deputat și încă deține așa poziție? Poftim de vă delectați. Dacă puteți și aveți răbdarea să-l ascultați până la sfârșit. Că eu n-am putut 👿

9 comments on “Jirinovski: Japonia și tot restul lumii – păzea!

  1. Dindilina, uite de ce nu trebuie sa atragem atentie la aberatiile acestui clovn:

    incepind cu minutul 2.05 priveste pina la sfirsit, din ce motiv Hazanov nu l-a atacat in judecata pe jirinovski.

  2. Jirinovski e un NIMENI. Nici rusii nu il iau in serios. Mai degraba el e Шут (bufon). Adica pe seama lui se fac bancuri si alte fleacuri umoristice.
    Eu il consider ca e un fascist inrait.

  3. Da’ eu cred că nu contează poziția lui Jirinovschi și starea lui mintală: el e personalitate de vază a Rusiei și deci trebuie să-și controleze cuvintele și impresiile. Din punct de vedere uman, nu e corect să spui așa chestii despre poporul nipon, ținând cont de greutățile și pierderile recent suportate.

    Iar Rusia – la general – ea demult a dat dovadă de cea mai intolerantă democrație, chiar dacă e o țară puternică, dar: puternică nu numaidecât înseamnă dezvoltată și nici nu numaidecât înseamnă corectă.

    • De acord, Natalia. Doar că nu pot să înțeleg cum se mai ține el cu așa declarații. Parcă a uitat că suntem în 2011. Dacă ar fi așa ceva în SUA, precis că s-a găsi cineva să-l dea în judecată, golindu-i buzunarele de câteva milioane. Dar, cum se mai spune, să-i dăm crezare, nu știe ce face.

  4. CERERE URGENTA
    pt. Domnii Ghimpu, Filat, Lupu
    in calitate de persoane oficiale si Patrioti:

    ESTE DE DATORIA DVS, sa initiati IMEDIAT ANCHETE DE CERCETARE la toate aceste ASASINATE si sa STOPATI NIMICIREA NOASTRA, a MOLDOVENILOR.

    UN ALT ASASINAT: a murit cântaretul de muzica populara Vlad Gheorghelas, cica de ” cancer la oase” / la comanda KGB/
    1.
    In ultimii 11 ani, acest cântaret a colaborat cu Grigore Vieru, care i-a scris versuri pt. cântecele sale.
    Vesnica tema : VECINII !
    Atentie: Grigore Vieru a scris si versurile la multe cântece pt. Doina si Ion Aldea Teodorovici, alti cântareti omorâti la comanda KGB in Oct. 1992
    Coincidenta ? Ca toti acesti patrioti /cei mai importanti mesageri prin cântec/ au murit cu totii atât de repede ? Doina, Ion, Grigore si Vlad ?
    2.
    Nu uitati ca si alt cântaret Nicolae Sulac cu “o suta de moldoveni ceceni” ” a plecat dicolo” la comanda, ca si patriotul sculptor Tudor Cataraga si sotia sa Dora intr-un “accident ghidat” din dec. 2010. /autorul monumentului Libertatii in memoria tinerilor torturati la 7 aprilie 2009/
    3.
    Ascultati atent versurile lui Grigore Vieru din cântecele lui Gheorghelas. Nu transmit ele un mesaj poetic de durere si pro-Re-UNire pt. poporul românesc ? Toate acestea in perioada ultimilor 8 ani de guvernare comunista dela Chisinau /2002-2009/.
    4.
    Dictionar medical:
    “Cancerul osos apare cel mai des la tineri si adolescenti mai ales dupa EXPUNEREA LA RADIATII SAU TRATAMENT PRIN CHIMIOTERAPIE”.
    Intrebare:
    – a fost cântaretul atât de tânar la 61 de ani ca sa moara ca un adolescent bolnav?
    5.
    Sarmanul cântaret a fost invitat la emisiuni TV din România,
    UNIND astfel MALURILE DE PRUT spre o viitoare Românie Mare.
    Intrebare:
    – credeti ca acest lucru ii place KGB-OMON de Tiraspol / dar si de Kishinau si Moskova/ ?
    6.
    Retineti data imprimarii acestei serii de emisiuni dela TV România: 27 Aprilie 2009. Deci imediat dupa revolta din 7 aprilie 2009 / atunci când frontiera de la Prut era inchisa/ si dupa Asasinarea prin accident simulat a lui Grigore Vieru din Ianuarie 2009. Gheorghelas mai avea si un apartament la Iasi / un motiv in plus ca sa fie “lichidat”/.
    Iata de ce a fost asasinat Vlad Gheorghelas.
    Intrebare:
    credeti ca KGB a lasat nepedepista o asemenea activitate patriotica de unire prin muzica ?
    Nu ! zilele acestea, 14 Martie 20011, cântaretul e mort de “Cancer la oase “/ la indicatia KGB/ . Ca si primarul Nicolae Costin din 1994 / prin radiatie KGB /.
    7.
    In secventa 7, cântaretul spune ca Grigore Vieru vroia ca acesta cântece sa fie cunoscute de INTREAGA TARA, dar el a “murit”, asa ca datoria ii revina lui Gheorghelas. Dar si el a “murit”.
    8.
    Cine e Urmatorul pe lista neagra – rosie de sânge ?

  5. Pingback: Libia și petrolul « Natalia's Blog

  6. Pingback: Jirinovski: Japonia și tot restul lumii – păzea! « Pochincereda's Blog

  7. Pingback: Libia și petrolul | Natalia L.

Leave a comment